Herinneringskom
 • Herinneringskom

  Met een herinneringskom maakt u op persoonlijke wijze zichtbaar welke herinneringen u koestert aan een dierbare overledene. Deze kom kan in principe in elke grafsteen worden geplaatst. U vult de herinneringskom met een aantal voorwerpen die uw persoonlijke band met de overledene weergeven. Er is ruimte voor objecten die zo groot zijn als een forse mannenhand. Vervolgens plaatst u de rubberen ring. Daar legt u de ronde glasplaat op. Tenslotte plaatst u de roestvrijstalen ring. Wanneer u die een kwartslag draait, is de herinneringskom hermetisch (waterdicht!) afgesloten en kan deze geplaatst worden in grafstenen, in zerken of grafmonumenten. Ook in een urnenmuur kunt u een herinneringskom plaatsen.

  Hoogwaardige & duurzame materialen:
  • Gegoten aluminium
  • Roestvast staal
  • Sterk glas
  • Rubberen afdichting tegen vocht

  Garantie
  De herinneringskom is zeer solide gemaakt. Vooraf vindt er een strenge controle plaats op materiaal en productie. Mocht de geleverde herinneringskom toch niet optimaal functioneren, dan krijgt u gegarandeerd een nieuwe.

  Clear selection

  Prijs:

  497,00
 • Uw afbeelding op metalen ondergrond

  Desgewenst kunt u de herinneringskom afdekken met een fotografische afbeelding of met een tekening. U kunt dat bij uw bestelling aangeven. U kunt dit ook later nog bestellen. Wij brengen de door u aangeleverde foto of tekening aan op een metalen plaat, die u vervolgens onder de glasplaat kunt plaatsen. Daardoor blijft de beeltenis langere tijd mooi zichtbaar. In geval van crematie kan naast het verstrooien, ook een deel van de as in de herinneringskom en vervolgens in een urnenmuur worden geplaatst. Is uw herinneringskom – en ook die van uw naasten – eenmaal gevuld en afgesloten, dan kan het ritueel van plaatsing in de grafsteen, de grafzerk of in het grafmonument beginnen. (in overleg met een steenhouwer en/of uitvaartverzorger).
  Aanleveren van beeldmateriaal

   


  Prijs:

  96,00